A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бузький ліцей Бузької сільської ради

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 14:45
Кількість переглядів: 15

 День Гідності та Свободи — знакове державне свято, встановлене на честь початку двох революцій: 2004-го та 2013 років. Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість.

Гідність і свобода — це портрет сучасного українця. Кожного — військового, рятівника, поліцейського, волонтера й лікаря, енергетика й залізничника… Це незмінна характеристика нас усіх як народу. Нашої сили й волі, нашої наснаги до боротьби, нашої сміливості й уміння усілякими засобами протистояти ординській навалі.

У Бузькому ліцеї пройшли такі заходи, приурочені відзначенню Дня Гідності та Свободи:

У 5 – 11 класах проведено виховні бесіди, години спілкування, присвячені відзначенню річниці Революції Гідності та Свободи.

Учителі історії для учнів 5-9 класів провели інформаційні заходи, на яких учні висловлювали власні судження та переживання із зазначеної тематики.

З учнями 2 – 4 класів проведено бесіди на теми: «Єдина незалежна держава», «Бути гідним – бути людиною», «Що таке гідність», «Гідним бути завжди й у всьому».

На уроках-диспутах «Революція гідності – Майдан» для 9-11 класів учителі історії обговорили разом з учнями відеопрезентації «Революція Гідності та Свободи», «Наші односельчани – на захисті миру».

Віримо, що зникнуть ненависть, несправедливість, жорстокість і безсердечність. Запанує щастя і добробут під блакитним безхмарним небом серед безкрайнього золотого поля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень